عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد
سرخط خبرها

یک نماینده مجلس: هیچ کمبودی در کالای اساسی نداریم | مراحل اول عملیات وعده صادق انبارگردانی موشک‌های ایران بود

  • کد خبر: ۳۴۰۲۰۶
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
یک نماینده مجلس: هیچ کمبودی در کالای اساسی نداریم | مراحل اول عملیات وعده صادق انبارگردانی موشک‌های ایران بود
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: خوشبختانه مسئولان و مدیران کشور پیش‌بینی‌های لازم برای شرایط مختلف جامعه را داشتند و ما هیچ کمبودی در کشور نداریم.

علی‌اصغر نخعی‌راد در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت کالا‌های اساسی کشور در شرایط خاص اظهار کرد: خوشبختانه مسئولان و مدیران کشور پیش‌بینی‌های لازم برای شرایط مختلف جامعه را داشتند و ما هیچ کمبودی در کشور نداریم. برخی کمبود‌ها که به‌ظاهر مشاهده می‌شد مثل بنزین، ناشی از حجم زیاد مراجعات مردم به دلیل تغییر ناگهانی نحوه زندگی، مسافرت و... بود که با همکاری مردم و مدیریت بهینه مدیران کشور، امروز بهبود پیدا کرده است.

وی افزود: در شرایط فعلی، مردم زیست عادی خود را دارند در حالی که طرف مقابل تعطیل‌اند؛ وزیران، نخست‌وزیر، رئیس‌جمهور و... در پناهگاه هستند یا اینکه خارج شده‌اند. این‌ها نشان‌دهنده این است که ملت و مسئولان ما مقاوم و سخت‌کوش هستند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، گفت: خوشبختانه امور به‌خوبی پیش می‌رود؛ البته نمی‌توان دشواری وضعیت موجود را انکار کرد، اما همه ارگان‌ها و مدیران در حال انجام وظیفه هستند. جلسه هیئت دولت برگزار شد و مجلس شورای اسلامی باوجود تهدید‌ها، جلسات خود را برگزار کرد؛ لذا امور مردم و کشور پیگیری می‌شود.

بساط خیانتکاران جمع و مجازات می‌شوند

نخعی‌راد درخصوص فعالیت برخی وطن‌فروشان در کشور، مطرح کرد: کشور ما کشور پهناوری است؛ ما مرز‌های زیاد، همسایه‌های بسیار و جمعیت تقریباً ۹۰ میلیونی داریم که حدود ۶ میلیون آن را مهاجرین تشکیل می‌دهند و افرادی هستند در این جمعیت زیاد که به کشور خود خیانت می‌کنند؛ افراد جزئی که ما از ابتدای انقلاب هم داشتیم.

وی افزود: در ایام سال ۶۰، منافقین به مردم خیانت می‌کردند و همین مردم را در کوچه و بازار ترور می‌کردند. از طرفی زمانی که صدام حمله کرده بود، اسرای ما توسط آن‌ها مجازات و بازجویی می‌شدند. افراد خائن همیشه هستند، اما امروز تعداد اندکی هستند که به‌علت مسائل مالی فعالیت می‌کنند اما کار زیادی نمی‌توانند از پیش ببرند به‌جز اینکه برای پوشش حملات سنگین ایران به اسرائیل کمی خودنمایی کنند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رژیم صهیونیستی، حملات سنگین ایران به اسرائیل را کاملاً سانسور می‌کند، باوجوداین، اخبارش منتشر شده و جهانیان را متعجب کرده است. قدرت ایران جهان را به وحشت انداخته است به‌طوری‌که حتی رئیس‌جمهور ابله آمریکا هم وحشت کرده و موضع خود را تغییر می‌دهد که ما در حمله اسرائیل دخالتی نداشتیم و به ما نباید حمله شود.

نخعی‌راد اضافه کرد: بساط خیانتکاران جمع و مجازات می‌شوند.

مراحل اول عملیات وعده صادق انبارگردانی موشک‌های ایران بود

وی درخصوص قدرت موشکی ایران، اظهار کرد: مراحل اول عملیات وعده صادق در واقع انبارگردانی موشک‌های ما بود؛ یعنی موشک‌های ۲۰ سال قبل ما شلیک می‌شد و موشک‌های جدید وارد میدان می‌شوند که برخی از آن‌ها استفاده شد که موجب حیرت جهانیان شد. در ادامه، بعد از اینکه رژیم کاملاً خسته و پدافندش کاملاً خنثی و منهدم شد، بقیه هم وارد میدان‌ می‌شوند تا دشمن متوجه خطای محاسباتی خود بشود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی درخصوص محدودیت‌های اینترنت گفت: اینترنت در حدی که فضای امنیتی کشور نیاز دارد، مدیریت می‌شود. متناسب با ایامی که در آن هستیم، اینترنت در حدی که مردم دسترسی پیدا کنند و موجب سوءاستفاده دشمن نشود، برقرار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->